⭐️ En breu: què és el kundalini ioga?


El kundalini ioga és un ioga dinàmic, energètic, creatiu i espiritual, que sol agradar a les persones actives i que treballa de forma equilibrada el cos, la ment i “l’interior”.

En una sessió de kundalini exercitem el cos amb series d’assanes (postures), respirem de forma conscient i terapèutica (pranayames), meditem usant mantres (musicoterapia), exercitem mudres (postures de les mans) i ens relaxem profundament per ntegrar la feina feta.És un ioga que ens desperta la consciència i que ens connecta amb nosaltres mateixos de forma rápida i senzilla. Volem donar-te eines que pugis implementar en el teu dia a dia per tal de millorar el teu nivell de benestar, i fer-ho amb un llenguatge i una dinàmica entendora, fàcil i propera.captura-de-pantalla-2016-10-27-a-les-12-47-34

Nosaltres el practiquem seguint fidelment les indicacions del mestre que va dur-lo d’orient a occident ara fa més de 80 anys: en Yogui Bhajan.

No et cal experiència previa. Les classes de kundalini no tenen nivells, i estàn obertes a tothom sigui quina sigui la teva edat o condició física.

❤ “abans del ioga les paraules sobren, i que després del ioga les paraules sobren”, vine a tastar-lo!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s