💛 Serie per ajustar el punt del melic


Aquesta serie serveix per ajustar el punt “energètic” del melic, que és important per tal de sentir-nos centrats, forts i enèrgics, possitius i amb la ment clara. El punt del melic coincideix físicament amb el 3er xacra (entenem “xacra” com a punt energètic), la representació del qual és aquest mandala groc (s’anomena “manipura”, en sànscrit):

Captura de pantalla 2016-12-12 a les 18.47.40.png

Com es fa?

És una serie molt curta que es practica amb Respiració de Foc (RF) per a totes les assanes.

1.- postura d’estirament amb RF:

obre els ulls i mira al dit gros del peu. Si tens dolors cervicals, pots recolzar el pes del cap a les mans com a variant. És una postura exigent a nivell abdominal.

Captura de pantalla 2016-12-12 a les 18.34.58.png

2.- arc amb RF:

tira les cames enrere i aprofita per obrir el pit. Aixeca el nas el més possible cap al cel. No t’oblidis de somriure. És una molt bona postura per la digestió i pels òrgans sexuals.

Captura de pantalla 2016-12-12 a les 18.35.03.png

3.- roda amb RF:

aquesta postura et diu la relació que tens amb el teu cos, el teu nivell de connexió … pots practicar la variant d’aixecar la pelvis, si aquesta postura et resulta massa exigent per començar

Captura de pantalla 2016-12-12 a les 18.35.08.png

4.- fer el peix amb RF:

entra lentament a la postura, no cal que t’agafis dels peus a l’inici, intenta recolzar tota l’esquena al terra, però vigila amb els genolls. Pots ajudar-te d’un coixí i/o d’una manta per començar

Captura de pantalla 2016-12-12 a les 18.35.13.png

Important: recorda seguir les instruccions del teu professor/a o bé consulta’ns si ho desitges. Si us plau, fes les variants necessaries en cas d’embaràs, dies del període lunar i/o  lesions diverses. Practica amb cura i respecte cap al teu propi cos i en cas de dolor o malestar, si us plau consulta amb el teu metge. La serie està transmesa segons els ensenyaments del nostre mestre Y Bhajan.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s