🍏 Les 3 arrels: all, ceba i gingebre!


Captura de pantalla 2016-11-28 a les 20.30.00.png

Poc energètic, trist, baix de defenses, apàtic …, Doncs les tradicions iògiques recomanen ingerir diàriament per sentir-te bé el que s’anomena com les “3 arrels”: gingebre, all i ceba ! 

L’all neutralitza els bacteris no adecuads pel cos del colon i l’intestí prim, augmenta la producció de semen, purifica la sang i drena toxines. És un antibiòtic natural. Millor menjar-lo cru. Vigila si tens problemes digestius.

La ceba estimula la producció de sang. Escalfa el cos, aporta energia i ajuda a netejar el fetge i a digerir els aliments. També ajuda a eliminar la mucositat i els gèrmens. És diürètica i laxant i pot combatre patologies tan diverses com l’insomni, el mal d’oïda, la diarrea, els vòmits, la febre o el mareig. Reconstitueix els cabells i les ungles. Vigila la ceba crua en cas d’úlceres, colitis o pressió alta.

El gingebre és un excel.lent generador d’energia i molt recomanable per desordres de l’aparell reproductor femení. També és bó per combatre la grip i estimular la gana, ja que fa de protector de l’estómac. Enforteix el sistema immunològic i té propietats anticancerígenes, antibacterianes i antiinflamatòries. També ajudar a evitar el reumatisme. Però vigila si estàs embarassada.

I, si us plau, consulta sempre amb el teu metge especialista, endocrí o nutricionista, en cas de malaltia i/o alergies específiques.

Si no cuides el teu cos, on penses viure? ❤

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s