🤰 1er TRIM de l’embaràs


Captura de pantalla 2017-01-14 a les 16.30.56.png

Algunes recomanacions sobre que fer i que no fer durant els 1er 3 mesos d’embaràs, sempre, és clar, que la teva intuïció t’ho confirmi i sobretot que no existeixi contraindicació per part del teu metge especialista.

Kundalini ioga recomana connectar amb el 1er i el 4art xacres (xacra arrel i xacra del cor respectivament).

El 1er xacra ens convida a sentir el pes del sol pèlvic i de l’úter, connectar amb la base, la terra, “la mare terra” en el seu sentit més ampli. Treballar aquest xacra ens fa reflexionar sobre els sentiments de seguretat i confiança: comença una etapa molt important i molt nova, i és normal sentir-se desubicada i un xic espantada també.

El 4art xacra, el xacra del cor, ens aporta autoconfiança i enforteix el nostre nivell d’autoestima.

Captura de pantalla 2017-01-14 a les 16.30.39.png

Durant aquest 1er TRIM s’aconsella l’ingesta elevada d’aigua (per “obrir” el cos als canvis que vindran) i la respiració per la BOCA pel fet que està connectada amb la PELVIS (així relaxant una influim en l’altre).

Si tens professor/a de kundalini ioga, demana practicar les meditacions: MA, SATNAM i SATANAMA. Fes postura de la roca però recorda vigilar amb les flexions espinals (podràs tornar a fer-les amb seguretat durant els trimestres vinents). No es recomana mai practicar aquests primers mesos ni l’apertura de cames, ni l’estirament del nervi ciàtic ni la RF (ja que estimulem l’úter i podem posar en risc l’embaràs). Tampoc facis MULBHAND. Els mantres GURU RAMDAS i ARDASBAÍ són adequats també (els mantres com a musicoteràpia afecta a les ones electromagnètiques del cervell i això influeix sobre el teu estat glandular i anímic.

També afegim un link amb els “do and don’t”:

http://pregfit.com.au/pregnancy-exercise-during-first-trimester-dos-donts/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s