💫 Serie per la Vitalitat i anti-stress


El ioga entén l’stress i la vitalitat com dues variables inversament proporcionals: quant una puja, l’altre baixa. Així, si mantenim el nivell de vitalitat alt, el nostre stress no podrà créixer … I aquí teniu una serie de la KRI per treballar-ho:

1. Fes balancí des de les puntes dels dits de les mans i els peus (genolls estirats). Mou-te ràpidament, des dels malucs com si “fossis un animal movent la cua”. 3′.

2. Des de Postura Fàcil, inclinat cap enrere a 60°. Encreua els braços per sobre del pit amb els colzes al nivell del diafragma. Manté el coll dret i rota les espatlles cap endavant  en cercle. 3′.

3. Postura de Bebé amb braços en Yoga Mudra. 3′.

4. Cames en Postura de Loto i recolzat sobre els colzes. 3′.

5. Estira les cames i agafa’t els dits grossos dels peus. Apropa el cap als genolls i puja de nou, fes 11 repeticions ràpides amb RLP (no RF).

6. En Postura Fàcil i “pranam-mudra” mou el punt del melic i visualitza llum dins i al teu voltant. 3′.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

PER CONCLOURE inhala profundament, reté la respiració i tensa tot el cos per després deixar anar de forma “explosiva” l’aire a través de la boca com una respiració de canó. Repeteix dos cops més. Bona pràctica!

Important: recorda seguir les instruccions del teu professor/a i fer les variants necessaries en cas d’embaras, dies del període lunar i/o  lesions diverses. Practica amb cura i respecte cap al teu propi cos i en cas de dolor o malestar, si us plau consulta amb el teu metge. La serie està transmesa segons els ensenyaments del nostre mestre Y Bhajan.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s