Ioga A LA FEINA


img_5823  ALUMNES QUE SÓN CLIENTS:

l’Institu Català d’Oncologia, AbertisRehau, Molines Patrimonis, Criteria, Prevemont, Mora Bank, Atos, Ribotsa .. ja han confiat en nosaltres per desenvolupar programes pels seus empleats basats en tècniques de ioga.

img_5823  PROGRAMES FETS A MIDA PER A TU:

anti-stress, creativitat, vitalitat, comunicació, treball en equip / teambuilding, resiliència, mindfulness …

captura-de-pantalla-2016-10-20-a-les-20-54-50

Entenem el ioga per a empreses (el ioga a la feina) i associacions des de una triple vessant:

img_5823  EL NOSTRE CONCEPTE DE IOGA A LA FEINA:

– com una eina de gestió: per a reduir el grau d’absentisme laboral, millorar els indicadors (KPI’s) de direcció i incrementar la productivitat a través d’un augment del nivell de benestar dels treballadors

– com una eina de motivació: per a millorar el clima laboral, la comunicació interna, la creativitat, la proactivitat i la fidelitat del recurs més valuós de tota empresa: el seu equip humà

– com i una eina de formació: dins les polítiques corporatives de seguretat i higiene al lloc de treball i també de Responsabilitat Social Corporativa interna.

Posem al ioga a les teves mans perquè milloris els resultats econòmics de la teva empresa de forma ètica i sostenible, és a dir, incrementant la salut i el benestar dels teus empleats. 

img_5823 ELS NOSTRES PERQUÈS:

– Perquè està demostrat científicament que el ioga rebaixa el nivell d’stress (origen del 60% del absentisme laboral segons la OMS) dels teus empleats i elimina l’ansietat a l’organització. S’estima que a tota la Unió Europea més d’un mil·lió de treballadors no poden anar a treballar, cada dia, per culpa del stress. I les empreses que implementen un programa de ioga/meditació entre els sus empleats observen una baixada del 32% en el seu nivell d’absentisme.

– Perquè una ment relaxada és una ment més creativa, més flexible, 100% focalitzada i, per tant, molt més productiva. I el 52% dels empleats europeus declaren ser menys productius en situacions d’stress. I el 45% d’ells declara una millora del seus resultats quan participen en programes de ioga i/o meditació (mindfulness).

– Perquè el ioga et connecta amb tu mateix i et permet obtenir el millor de tu. El Ioga és una eina “d’empowerment” que t’ajuda a explotar tot el teu potencial. I en aquest segle XXI, altament competitiu, únicament les organitzacions on el talent es gestioni no només amb excel·lència, sinó també amb respecte i cura, podran afrontar amb èxit els nous reptes.

No trobes que si augmentem el nivell de benestar físic, mental i emocional del teu equip aquest podrà treballar millor ?


img_5823  LA NOSTRA PROPOSTA:

des de PROIOGA et proposem:

 • píndola anti-stress (formats de 30, 60 i  90 min)
 • píndola pro-vitalitat
 • píndola de mindfulness
 • píndola creativitat
 • píndola resiliència
 • píndola treball en equip
 • píndola comunicació efectiva
 • programa anti-stress & pro-vitalitat –  intensiu (3 dies – 9h) i extensiu (5 dies – 15h)
 • programa relaxació, creativitat, eficàcia –  intensiu  i extensiu
 • programa resiliència intensiu (3 dies – 9h)  – intensiu i extensiu
 • programa de mindfulness intensiu (5 dies – 7,5h)
 • i estem oberts a totes les propostes personalitzades que pensis que necessita la teva organització

Sense suar, sense canviar-te de roba, venim a la teva oficina o lloc de treball i/o ens organitzem per videoconferència. Invertir en el teu actiu més valuós no té preu!

❤ “Només parla per elevar als altres”, YBhajan