Ioga A LA FEINA


img_5823  ALUMNES QUE SÓN CLIENTS:

l’Institu Català d’Oncologia, AbertisRehau, Molines Patrimonis, Criteria, Prevemont, Mora Bank, Atos, Ribotsa .. ja han confiat en nosaltres per desenvolupar programes pels seus empleats basats en tècniques de ioga.

Captura de pantalla 2017-03-29 a les 22.06.26

img_5823  PROGRAMES FETS A MIDA PER A TU:

anti-stress, creativitat, vitalitat, comunicació, treball en equip / teambuilding, resiliència, mindfulness …

captura-de-pantalla-2016-10-20-a-les-20-54-50

Entenem el ioga per a empreses (el ioga a la feina) i associacions des de una triple vessant:

img_5823  EL NOSTRE CONCEPTE DE IOGA A LA FEINA:

– com una eina de gestió: per a reduir el grau d’absentisme laboral, millorar els indicadors (KPI’s) de direcció i incrementar la productivitat a través d’un augment del nivell de benestar dels treballadors

– com una eina de motivació: per a millorar el clima laboral, la comunicació interna, la creativitat, la proactivitat i la fidelitat del recurs més valuós de tota empresa: el seu equip humà

– com i una eina de formació: dins les polítiques corporatives de seguretat i higiene al lloc de treball i també de Responsabilitat Social Corporativa interna.

Posem al ioga a les teves mans perquè milloris els resultats econòmics de la teva empresa de forma ètica i sostenible, és a dir, incrementant la salut i el benestar dels teus empleats. 

img_5823 ELS NOSTRES PERQUÈS:

jazz-stress-inner-2

– Perquè està demostrat científicament que el ioga rebaixa el nivell d’stress (origen del 60% del absentisme laboral segons la OMS) dels teus empleats i elimina l’ansietat a l’organització. S’estima que a tota la Unió Europea més d’un mil·lió de treballadors no poden anar a treballar, cada dia, per culpa del stress. I les empreses que implementen un programa de ioga/meditació entre els sus empleats observen una baixada del 32% en el seu nivell d’absentisme.

– Perquè una ment relaxada és una ment més creativa, més flexible, 100% focalitzada i, per tant, molt més productiva. I el 52% dels empleats europeus declaren ser menys productius en situacions d’stress. I el 45% d’ells declara una millora del seus resultats quan participen en programes de ioga i/o meditació (mindfulness).

– Perquè el ioga et connecta amb tu mateix i et permet obtenir el millor de tu. El Ioga és una eina “d’empowerment” que t’ajuda a explotar tot el teu potencial. I en aquest segle XXI, altament competitiu, únicament les organitzacions on el talent es gestioni no només amb excel·lència, sinó també amb respecte i cura, podran afrontar amb èxit els nous reptes.

No trobes que si augmentem el nivell de benestar físic, mental i emocional del teu equip aquest podrà treballar millor ?


img_5823  LA NOSTRA PROPOSTA:

des de PROIOGA et proposem:

 • píndola anti-stress (formats de 30, 60 i  90 min)
 • píndola pro-vitalitat
 • píndola de mindfulness
 • píndola creativitat
 • píndola resiliència
 • píndola treball en equip
 • píndola comunicació efectiva
 • programa anti-stress & pro-vitalitat –  intensiu (3 dies – 9h) i extensiu (5 dies – 15h)
 • programa relaxació, creativitat, eficàcia –  intensiu  i extensiu
 • programa resiliència intensiu (3 dies – 9h)  – intensiu i extensiu
 • programa de mindfulness intensiu (5 dies – 7,5h)
 • i estem oberts a totes les propostes personalitzades que pensis que necessita la teva organització

Sense suar, sense canviar-te de roba, venim a la teva oficina o lloc de treball i/o ens organitzem per videoconferència. Invertir en el teu actiu més valuós no té preu!

❤ “Només parla per elevar als altres”, YBhajan