PERFIL/BIO


img_5823  Benvinguts a PROIOGA

PROioga, la llum que ve del cor!

PROioga és una plataforma per acostar-vos l’estil de vida que inspira el ioga. I ho fa des de 4 “postures”:

1.- des del mòbil, la “tablet” o el PC:  IOGA EN VIU I ONLINE, en grup o individual

2.- des del teu lloc de treball: IOGA A LA FEINA, dissenyant programes a mida per a empreses i grups de treball

3.- des dels orígens: IOGA A L’ESCOLA I AL INSTITUT, com a eina d’intel·ligència emocional pels qui són el nostre futur

4.- i des de l’aigua: SUPIOGA (ioga sobre taules de paddle sup/surf)

portada-5


img_5823  BIOgrafia

Qui hi ha al darrere de Proioga?, doncs una professora de ioga amb la consciència de desenvolupar un projecte coherent amb els seus principis, fidel al ioga “real” après i experimentat i amb l’objectiu q aquest resulti inspirador per a tots aquells que ho necessitin.

DCIM108GOPRO

Sóc la Noe, i la meva curiositat natural em fa arribar al ioga després d’un llarg camí on també descobreixo el Tai Chi i el Qi Gong. Però només amb el ioga es crea una màgia, un enamorament especial que ja dura més de 12 anys.

Des del principi el ioga va ressonar ben fort dins del meu cor. D’una banda, el repte q suposava d’esforçar-me a nivell físic (doncs mai he estat massa flexible), d’altra, la pau mental que el ioga dona des de les primeres sessions de pràctica .. i sense oblidar la millora a nivell d rendiment esportiu (en el meu cas al veure que el ioga em permetia complementar els meus entrenaments de “running” i gaudir conscientment dels 42,195 km de les maratons que corria).

I, per sobre d tot, la sensació de “sentir-te bé, sentir-te a gust” que sempre m’ha proporcionat la pràctica i q és ben difícil d’explicar .., és  per això que es diu que “abans del ioga les paraules sobren, i que després del ioga les paraules també sobren” .. és ben bé que s’ha d’experimentar per un mateix.

Tot i dedicar-me aleshores professionalment al món de la multinacional, em decideixo a fer una formació de ioga al estiu a les muntanyes de França que m’acabarà canviant la vida. I uns anys més tard, poso la primera llavor del que serà PROIOGA: amb la intenció decidida de dur els beneficis del ioga al món que tan bé coneixia: el món de l’empresa!

clients-proioga

I els anys passen i PROIOGA evoluciona amb mi, i gràcies al suport i la inspiració de tots els que m’envolten, PROIOGA s’acaba convertint en el petit univers de ioga que aquesta nova web t’ensenya 🧘🏼‍♀️: ioga al cole ✏️, ioga sobre el mar amb taules de paddle sup 🏄‍♀️, ioga per a embaraçades 🤰, ioga online 💻 i sempre una plataforma d’expansió de la filosofia de vida ☀️ que ens inspira aquesta tècnica mil·lenària.

img_8552

I per si necessites un CV meu més formal, aquí el tens🎓: catalana, llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per a Universitat de Barcelona, Alta Direcció en Mkt i Comunicació per ESADE, Master en Educació Secundaria, Idiomes i FP per la Universitat Internacional de Valencia, professora de Ioga – branca kundalini – per la Amrit Nam Saovar (França) i reconeguda per la IKTA & KRI (les associacions espanyola i internacional de kundalini ioga),  professora de ioga per a l’embaràs per l’escola de Nèixer-Crèixer de la Tere Puig (Barcelona) i professora de ioga per a nens (certificada pel “child-play yoga program” de la mestra nord-americana Gurudass Kaur). I  també acreditada com a professional del ioga per la Generalitat de Catalunya (Registre d’Esports) al 2015.

I el més important: enamorada del mar, la muntanya, la família, el running, del menjar sà, de la furgo, del kitesurf i d’encendre la llar de foc a casa… Però sobretot, de compartir els coneixements de ioga que he tingut la gran sort d’aprendre de tants bons mestres al llarg de tots aquests anys: wahe guru🙏🏻

Benvinguts a Proioga, la llum que ve del cor ❤

love & light, noe@proioga.com