SUPIOGA


img_5823  EL CONCEPTE:

Observem la bellesa del entorn i ens assegurem que el mar es troba en condicions òptimes per començar la pràctica, inflem la taula de paddle sup i la posem a l’aigua, remem fins la boia i ens obrim a les primeres sensacions del dia, seiem en postura fàcil de meditació i connectem amb els mantres d’entrada, respirem (pranayames), movem el cos (asanes), escoltem mantres i meditem seguint les indicacions d’aquesta resolutiva tècnica mil·lenària que et reconnecta amb el teu estat de benestar i pau interior original, i  finalment, ens relaxem en “aqua-savasana” deixant-nos acaronar per l’aigua que ens envolta per despertar al cap d’uns minuts plens d’energia!

És a dir, fem el mateix que faríem en una classe “normal a terra”, però ho fem aquí envoltats per la màgia del mar (o del llac) i aprofitant la intensitat de tota l’energia de la naturalesa que ens envolta.

Practicar sobre taules de paddle sup inflables (nosaltres recomanem les de sps) minimitza el risc de lesions a les postures d’equilibri respecte a les taules rígides convencionals. I són fàcils de transportar i molt lleugeres.

El SUP IOGA està obert a tothom (hem tingut a l’aigua des de nens de 8 anys, fins a senyores de 70), sigui quina sigui la teva condició física i tinguis o no experiència prèvia al món del ioga.  Això sí, sempre cal respectar les condicions de seguretat al mar. Això vol dir que la “meteo” mana i els horaris i la duració de les sessions es poden modificar en funció de les condicions del temps. L’ideal és fer-ho a primera o a última hora de la sortida del sol.

Nosaltres practiquem kundalini ioga, segons Y.Bhajan. És un estil de ioga dinàmic i energètic i en paral.lel, introduïm postures i series vinyasa a l’estona inicial que dediquem a fer “escalfaments” (sobretot variants de salutació al sol).

Anima’t a provar-ho i a experimentar-ho per a tu mateix/a: és més fàcil del que sembla i recorda que si caus, no passa res, només és aigua.

img_5823  LES SENSACIONS:

Surar sobre l’aigua, confrontar l’ego amb les onades, sentir la brisa del mar, tocar l’aigua amb el cos, ensumar l’olor de sal marina…, és cert que fer ioga a espais oberts pot dispersar l’energia, però sobre el mar aquesta es compensa per l’especial connexió que es crea al estar envoltats de la naturalesa en estat viu.

captura-de-pantalla-2016-10-20-a-les-21-33-28

img_5823  L’EXPERIÈNCIA:

Diuen que abans del ioga les paraules sobren, i que després del ioga les paraules sobren. I l’experiència de fer-ho envoltat de natura i acaronat pel mar és difícil d’explicar en paraules, així que et convidem que ho experimentis, però t’avancem que:

  • practicar les postures sobre l’aigua (asanes) et confronta de forma subtil amb tu mateix, ja que les condicions del mar canvien cada segon i això influeix sobre el teu equilibri,
  • el supioga et du a una relaxació més profunda gràcies al moviment natural del aigua,
  • les respiracions (pranayames) esdevenen especialment intenses gràcies a l’olor a mar,
  • i la meditació es torna mágica sobre l’aigua!

És tota una experiència!


img_5823  LA NOSTRA PROPOSTA:

des de PROIOGA et proposem:

  • master-class privades (1,5h)
  • master-class en grup (1,5h)
  • cursos setmanals al estiu (*) a l’Alt Empordà i Barcelona
  • programes  “teambuilding amb SUP IOGA” per a empreses
  • programes d’orientació professors de ioga
  • i també estem oberts a parlar d’altres formats que vulguis proposar-nos

(* no disponibles temporada 2016)


5 anys d SUP IOGA ja.. records eterns i un sentiment infinit d’agraïment🙏🏻🙏🏻🙏🏻: feliç d poder gaudir d plaer d’ensenyar (i seguir practicant) kundalini ioga a les aigues d Roses, Barcelona, Cadaqués, St Pere Pescador, Llançà i Cap d Creus ❤️❤️❤️